Search Results for: pitutur jowo yanuar pisanggeni

Permalink to Pitutur Jowo Yanuar Wisanggeni
Uncategorized

Pitutur Jowo Yanuar Wisanggeni

24 Jan 2014 ... Assalamu'alaikum wr...wb Bismillahi : Ngawiti ingsun kelawan nyebut asmane ALLAH Arrohmani : Sifat dzat kang maringi welas asih Arrohimi : Tur kang paring rohmat takdzim Dumateng pe maos sedoyo pertama-tama monggo tansah muji syukur dateng
Permalink to Islam Agamaku Yanuar Wisanggeni
Uncategorized

Islam Agamaku Yanuar Wisanggeni

24 Jan 2014 ... Ten mriki admin bade damel tulodho yakni pitutur JOWO ingkang part2 , ,mugi - mugi lewat tulisan niki sagetto MANFAATTI tumrappe kulo lan panjenengan sedoyo , lan mugi2 sagetto nuntun kulo jenengan wonten dalan ingkang
Permalink to Pitutur Kang Apik Bag  Diary Nyong
Uncategorized

Pitutur Kang Apik Bag Diary Nyong

Ten mriki admin bade damel tulodho yakni pitutur JOWO ingkang part2 , ,mugi - mugi lewat tulisan niki sagetto MANFAATTI tumrappe kulo lan panjenengan sedoyo , lan mugi2 sagetto nuntun kulo jenengan wonten dalan ingkang dipun ridhoi pangeran amiin......
Permalink to Pitutur Jowo Yanuar Wisanggeni Pulsa Murah
Uncategorized

Pitutur Jowo Yanuar Wisanggeni Pulsa Murah

25 Ags 2017 ... Assalamu alaikum wr wb Bismillahi Ngawiti ingsun kelawan nyebut asmane ALLAH Arrohmani Sifat dzat kang maringi welas asih Arrohimi .Selain samar wujudnya, kadang samar pula pitutur dan piwulang Kiai . Ten mriki admin bade damel